måndag 12 januari 2009

What the big deal med Elmiapremiären?

What about Elmia? Skynda skynda, Gunde Gunde!

Tiden är knapp, snart är vi där... eller? Om jag inte har fått allt om bakfoten så är Elmiapremiären och har alltid varit, under påskhelgen och påskhelgen har för vana att infalla kring min födelsedag (den 27/3), så pojkar och flickor ni har "gott om tid" på er att färdigställa era leksaker.

Och what is the big deal med Elmiapremiären, anyway? Då folk som bygger bilar, så fort dom får den (bilen) att bli precis så som dom alltid velat ha den. Med exakt det kjolpaketet, exakt den stereon och exakt den lacken, då säsongen är över, riva ner bilen till scratch och börja om? Det är som en evighets lek, av den dyrare varianten :)

Alla tillbringar dom (av mig uppskattat) minst 6 av dygnets 24 timmar i garaget just nu. Osociala som få. Spacklandes, slipandes, limmandes.

Aja... snart är det mars, då får vi se vad allt slit och möda lett fram till... hoppas bara det har varit värt det ;)


/Anna

1 kommentar:

  1. I år infaller påsken så sent att både du och jag har klarat av våra födelsedagar innan Elmia (tror det skiljer tio år och tre dagar på oss?!) Långfredagen är först den 10 april. :) Så tills dess får vi ge oss till tåls! :D Puss! :)

    SvaraRadera